"Good lashes, good mood"

Fransar

Jag utför både lash lift och fransförlängning, för att hitta det bästa alternativet för dig kan du läsa om de olika behandligarna nedan.
Du kan även komma in på salongen för en kostnadsfri konsultation.

FransFörlängning

Fransförlängning innebär att man fäster lösfransar på dina egna fransar. Vid nytt set eller vid nya kunder görs alltid en konsultation för att avgöra hur mycket fransar samt längd och tjocklek på lösfransen beroende på hur dina egna fransar ser ut. Jag sätter bara fransar som dina egna kan klara av, annars kan det göra skada.
Du kan välja på singel-, volym- eller mixade fransar när du bokar fransförlängning.
Singelfransar innebär att man sätter en lösfrans per egen frans och resultatet blir oftast väldigt naturligt.
Volymfransar innebär att man använder tunnare lösfransar än i singelmetoden, och att dessa tillsammans bildar ett knippe som fästs på din egna frans.
Mixade fransar innebär helt enkelt att man mixar de två metoderna för ett ofta naturligt men lite fylligare resultat än enbart singelfransar.
Vi erbjuder även megavolym, vilket innebär att man sätter extra mycket fransar per knippe för ett lite mer extremt resultat.

Lash lift

Lash Lift är en metod där man böjer den naturliga fransen från roten, håller i ca 4-8 veckor. Färgning av över- och underfransar samt en keratinbehandling ingår
OBS! - Fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).