Vissa menar att ögonbrynen är ansiktets viktigaste del, jag håller med om att alla förtjänar riktigt snygga bryn. Låt mig hjälpa dig hitta den perfekta behandlingen för just dina bryn. 

Bryn

Jag erbjuder ett antal olika behandligar för ögonbryn. Oavsett om du vill ha färg och plock eller mer avancerat så finns jag här för dig och dina bryn.

Brow lift

Få fylligare och stylade ögonbryn med hjälp av semi-permanenta vätskor "lyfter" man ögonbrynen för ett skarpare intryck. Färg och keratinbehandling ingår.

Hållbarhet ca 4-6 veckor.

Permanent makeup Bryn

Tekniken går ut på att man tatuerar in tunna strån med pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år.

Vi anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och fint resultat.
Nano brows innebär att jag arbetar med maskin för bättre hållbarhet samt att det är den teknik som passar de allra flesta hudtyper.
Jag erbjuder alltid fria konsultationer om du är nyfiken på om nano brows är något för dig.
 

Rejuvi Tattoo removal pigmentborttagning

Ibland händer det att en bryntatuering inte blir som man tänkt, därför erbjuder jag Rejuvi Tattoo Removal som är en pigmentborttagning. Den verkar genom att man med tatueringsmaskin (för permanent makeup) går in i den gamla tatueringen och öppnar upp för att sedan lägga i removal-kräm och på så sätt ta bort oönskad tatuering. Krämen "drar" upp pigmentet till ytan där det blir som en sårskorpa som sedan ramlar av.

Observera att det kan behövas flera behandlingar för att få tatueringen att blekna så pass att den går att täcka över eller i bästa fall försvinna helt. Detta beror helt på hur din tatuering ser ut och hur djupt den sitter.  En konsultation krävs innan du väljer att boka tid för borttagning då resultatet är indiviuellt. Jag utför endast på permanent makeup, alltså ej kropptatuering.

 

Foto: Caroline Dahlén
Foto: Caroline Dahlén