Om Oss

Bellessa startades av Felicia Abrahamsson 2018 och tanken då var att erbjuda ambulerande frisörtjänster samt webbshop med noggrant utvalda produkter.
Bellessa betyder skönhet på italienska (bellezza).
I början på 2019 började Felicia Carlsson utbilda sig till fransstylist och då slog vi våra huvuden ihop och idén om en salong föddes. Därefter gick det fort och vi har sedan mars hunnit med att utbilda oss inom spraytan, lash lift, sugaring/vaxning, microblading, make up och piercing.

Idag drivs Bellessa till största delen av Felicia C men Felicia A finns på plats deltid och jobbar främst med naglar.

loading...

Mitt namn är Felicia Carlsson och hos mig kan ni boka fransar, bryn, spraytan, hårborttagning, piercing samt makeup.

Foto: Caroline Dahlén

Mitt namn är Felicia Abrahamsson och hos mig kan ni boka naglar, jag är certifierad nagelterapeut sedan 2020 men även utbildad inom sugaring, spraytan och hennabryn.

Produkter

Vi värderar att ha bra och prisvärda produkter högt så därför har vi satsat på kvalité framför kvantitet. Alla produkter testas innan vi väljer in dem i sortimentet och självklart är det ett krav att ha icke djurtestade produkter. Sortimentet kan komma att variera.

Vi är stolta Brand Ambassadors för Xlash, vilket innebär att vi dels använder deras produkter i många av våra behandlingar men också sitter på en djupare kunskap om produkterna.


 

Utöver Xlash så har vi även produkter så som keratinmascara, frans- och nageltillbehör, piercingsmycken och säsongsprodukter.

Foto: Caroline Dahlén

Foto: Caroline Dahlén
Foto: Caroline Dahlén