Vissa menar att ögonbrynen är ansiktets viktigaste del, vi håller med om att alla förtjänar riktigt snygga bryn. Låt oss hjälpa dig hitta den perfekta behandlingen för just dina bryn. 

Bryn

Vi erbjuder ett antal olika behandligar för ögonbryn. Oavsett om du vill ha färg och plock eller mer avancerat så finns vi här för dig och dina bryn. Du kan komboboka flertal av våra tjänster, t.ex lash lift med brynfärg och plock. Kontakta oss för mer info.

Brow lift

Få fylligare och stylade ögonbryn med hjälp av semi-permanenta vätskor "lyfter" man ögonbrynen för ett skarpare intryck. Färg och keratinbehandling ingår.

Hållbarhet ca 4-6 veckor.

Hennabryn

Hennabryn är en stärkande färgning av ögonbrynen. Färgen sitter på huden i ca 2 veckor och på stråna 4-6 veckor.

Microblading

Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån. Tekniken är semi-permanent och håller 1-3 år.

Vi anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt men samtidigt fylligt och fint resultat.

Puderbryn

Puderbryn, även kallat powder brows eller ombrebrows, är liknande tekniken som används vid microblading men är mer permanent och passar fler hudtyper. Istället för att jobba manuellt som vid microblading jobbar man istället här med en maskin som skapar ett fylligare resultat.
Man kan även kombinera de två teknikerna, det kallas ofta för kombobryn.

Foto: Caroline Dahlén
Foto: Caroline Dahlén

Är du osäker på vilken behandling som skulle passa dig bäst kan du enkelt boka en kostnadsfri konsultation via vår bokningssida så hjälper vi dig.